8 Ocak 2016 Cuma

2016'ın Sırrı:)



Yazın nefes alamıyoruz diye şikayet ettiğimiz sıcaklar bitti gitti. Kış geldi. Hava soğuk, bazen yağmurlu bazen buz hatta geçen hafta her yeri kar kaplamıştı. 


Neyse hava durumu bilgisini bir kenara koyarsak asıl meseleye gelelim.


Şimdi...

Her canlı sen, ben ya da Gofret, tarçın, oscar vs gibi şanslı doğmuyor, şanslı olmuyor.  


Hani şu devletin getirip de şimdilerde sokakta yaşamak zorunda kalan Suriyeliler var ya, ya da berbat yaşam hikayeleri ile dolu sokakta yaşamak zorunda kalan vatandaşlarımız var ya ve tabii hem soğukla hem insanın şiddetiyle mücadele etmeye çalışan can dostlarımız var ya...

Haa işte onlara bugün ve her zaman ekstra para, yemek, kıyafet vs yardım edersek; sokaktaki canlarımız için kuru/yaş mama ve su kapı önlerinde, sokaklarda bulundurursak 2016 bize iyi gelir:)))


Sen ver ki, 2016 da sana fazlasını versin:)

Sen mutlu et ki, 2016 da seni mutlu etsin:) 


Aramızda kalsın.

Biz konuştuk. Öyle diyor.

Tamam mı? :)

Hadi öptüm, iyi geceler:)

5 yorum:

  1. birilerini mutlu edince gerçekten mutlu oluyor insan , 2016 insanlara merhamet getirsin ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle merhamet ve vicdan getirsin...

      Sil
  2. Ne güzel özetlemişsiniz umarım sizin bizim gibi düşünenlerin arttığı bir yıl olsun:) bu arada okurken aklıma geldi söylemek istedim. Annem kar sana güzel seni eğlendiriyor, sıcak sana guzel serinleyebiliyorsun ve tatil imkanı sağlıyor ama bu şartlarda hayatı zorda olan TÜM canlıları unutmadan eğlenmeli der. Kendi eğlencemizde diğer canlıları unutmayalım. Elimizden gelen neyse yapalım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Funda hanım:) Bir önceki kar yağdığı zaman yazmıştım bunları. Herkesi bir sevinç neşe sarmıştı ama dediğim gibi herkes bizim gibi şanslı değil.

      Sil
    2. Tüm insanlara merhamet vicdan dileyelim. Elimizden ne gelirse yapmaya çalışalım:)))

      Sil