7 Temmuz 2014 Pazartesi

AMWAY ARTISTRY Essentials Cilt Bakım Seti

Eğer erken yaşlanmaktan kaçınmak istiyorsanız, sürekli akne, yaşlanma-güneş lekeleri, melasma (ciltte aşırı renk madde toplanması) veya rosacea (ciltte pembe lekeler oluşması) gibi cilt problemleriniz varsa, gözlerde özel bakım gerektiren şişkinlik veya göz altı torbacıkları varsa, sigara içiyorsanız ya da güneşte uzun zaman kalıyorsanız ARTISTRY CİLT BAKIM ÜRÜNLERİ tam da sizin için olabilir. Yukarıdaki sorunlardan tek birine bile sahip olmayan çok az kadın (insan) vardır. Ayrıca belirtilmesi gereken önemli bir nokta da GÜNLÜK VİTAMİN ALIMI ve DENGELİ BESLENME DÜZENİ olmadıkça, dışarıdan yapacağınız ek bakımlarla tam performans almamanız oldukça muhtemeldir.


Artistry markasını ülkemizde çok duymuş olmasak da Artistry aslında Estee Lauder, Lancome gibi markalarla beraber dünyada ilk 5'i paylaşan bir marka.

Yaklaşık 1 senedir Artistry ürünlerini kullanıyorum keşke almasaydım kullanmasaydım dediğim bir ürünü yok. Cilt bakım ürünleri gerçekten bir harika... Arada bir küçük kaçamaklar olduğu, yorgun ya da halim yok bahaneleri ile özellikle gece kremini aksattığım zamanlar oldu ama genelde hep düzenli kullandım ve bu sayede birçok cilt sorunum çözüldü..

ARTISTRY™ Essentials Serisi

Cilt bakımında gelecek nesil bir ürün. İşte bu nedenle onlarca yıldan beri sadece 3 dakikamızı alacak, mükemmel cilt bakımını geliştirecek araştırmalara yatırım yapıldı.. Değerli, arıtılmış bitki özleriyle yapılmış ürünler bize sadece bitkisellerin sağlayabileceği doğal güzellik görünüşünü sağlar..
Amway Artistry Essentials Serisi hem normal-kuru cilt tipleri hem de normal-karma cilt tipleri için 2 farklı  seçeneği mevcut..

Bu doğal güzellik görünüşe sahip olmak için 3 adım var...
1⃣ Temizleme,
2⃣ Tonikleme
3⃣ Nemlendirme

Artistry Essentials Dengeleyici Sistem

Bu sistem özel olarak karma-yağlı ciltler için özel olarak formüle edilmiştir. Bu cilt tipleri yani benim cilt tipim yağ ve nem düzeylerini normalleştirmeye odaklanan nazik %100 yağ içermeyen bir cilt bakımı düzeni gerektirir. Dengeleyici Cilt bakım sisteminde temizleyici, tonik ve nemlendirici bulunmaktadır. Bu ürünlerin hepsi daha iyi, daha sağlıklı görünen cilt için üç aşamada beraber çalışmak üzere tasarlanmıştır..

1⃣ ARTISTRY™ essentials Dengeleyici Temizleyici



Cilt bakımında ilk adım daha taze, daha dengeli bir cildi ortaya çıkarmak için temizlemedir. İçeriğinde söğüt kabuğu ve zencefil içerir. Bu doğal özler cildi soymadan aşırı yağı nazikçe yok ediyor.
Temizleyicimizi, nemlendirici krem zannedip yüzünüze sürmeniz çok olası, çünkü krem formunda. Islak cilde mercimek tanesi büyüklüğünde temizleyiciyi sürüyorsunuz, sonra ılık su ile iyice duruluyorsunuz.

Cildimi fazla yağdan ve kirden çok güzel arındırıp sonrasında gerginlik hissi oluşturmamasıyla sevgimi kazandı.

Jel formda bir ürün ve çok güzel köpürüyor sonrasında ciltte yapışkan bir his, gerginlik vs. bırakmıyor.

Yüzümü yıkadıktan sonra cildimi ellediğimde yumuşacık olduğunu görüyorum ve ürünümün kokusunu çok seviorum. Ayrıca 135 ml. Kullan kullan bitmez. 





2⃣ ARTISTRY™ essentials Nemlendirici Tonik



Her ne kadar cilt tipim normal karma da olsa burun yanak bölgemde kuruma ve aşırı hassaslık var. Daha önceleri Clinique, Diadermine ve Lancome toniklerini kullandım fakat bu kullandığım 3 üründe burun ve yanak bölgemde hep kızarıklık yaptı, toniğe alerjim olduğunu bile düşündüm. Sonra Artistry'nin bu ürünü ile tanıştım. Ne kızarıklık, ne gerginlik, ne yapışma, ne kuruma. 
Artistry Essentials nemlendirici tonik cildin nemlenmesini geliştiriyor ve yağ kontrolü sağlıyor böylece sağlıklı görünen cildi doğal olarak geliştiriyor. İçinde bulunan NUTRILITE™ Chia ve frenk inciri (kaktüs meyvesi) doğal bileşenleri sayesinde sağlıklı bir cilt için gerekli olan optimum nem düzeylerini koruyor, cildin doğal nem barajını güçlendiriyor. Cildin su dengesini koruyarak cildin doğan nem barajını güçlendiriyor. 
Kırışıkları önlediği için sabah akşam olmak üzere günde 2 kere bir pamuk parçasını toniğe emdirin ve temizlenmiş yüzünüze üzerine hafifçe sürün.






    
3⃣ ARTISTRY™ essentials Dengeleyici Losyon SPF 15

Ve işte serinin son ürünü cilt bakımında üçüncü adım hepimizin bildiği gibi cildi nemlendirmek, dengelemek ve korumaktır.
Üç-Dengeli Kompleks icindeki doğal yağ kontrol edici bileşenler NUTRILITE™Keklik otu ve Tarçın kabuğu ile cildiniz gün boyunca mükemmel bir dengede görünecektir. UVA/UVB’ye karşı güneş kalkanı görevi yapıyor, serbest radikallere karşı koruyor, cildin erken yaşlanma belirtilerini önlüyor. Yağın azaltılmasına ve kontrol edilmesine ,gözeneklerin küçültülmesine yardım ederek cildi duru ve temiz tutuyor.
Açıkçası cildimi nemlendirmesinden ve dengelemesinden çok memnun kaldım. Insanın içini ferahlatan bir kokusunun olması, cilt tarafından hemen emilmesi, cildimin yağlanan ve kuruyan bölgelerini nemlendirip, dengelemesi bu ürünü sevmem için yetti.

Benim kullandığım ürün bittiği ve attığım için fotoğraf ürünün orjinal sitesinden alınmıştır.
ARTISTRY™ essentials Dengeleyici Losyon SPF 15



Amway'in cilt bakım ürünleri kısa zamanda cildimde gözle görülür ve hissedilir bir fark yarattı. Sizde cildinizde farklılık yaratmak istiyorsanız size önerim gördüğünüz işte bu küçük set..
(Teşekkürler Merve, ürününü alıp fotoğrafladığım için😀)



Ki bu tarz gramajı az ürünleri çok seviyorum eğer cildinize iyi gelmezse tam boyunu almamış ve kalanı ziyan olmamış oluyor.
İşte bu set tam böyle denemelik ya da seyahate giderken yanınıza almalık.
Merve'nin cildi normal kuruya yönelik olduğu için o nemlendirici sistemi almıştı..
Sette ki ürünlerin gramajları ise şöyle temizleyici 20 ml, tonik 30 ml, nemlendirici 20 ml yaklaşık 2-3 haftaya yakın kullanıyorsunuz.

Ee zaten bir ürünün cildinize iyi gelip gelmediğini anlamak için bu süre yetip artıyor bile tam boylarını almak veya almamak için fikir sahibi oluyorsunuz.

Bu küçük 3 üründen oluşan mini set 35,-tl üye olup alırsanız %25-30 indirimli alabilirsiniz..

Ürünleri kullanmaya başlayınca Amway'in cilt bakımında da ne kadar iyi olduğunu hissedeceksiniz, anlayacaksınız.






19 yorum:

  1. 3 ürünü de kullanıyorum, çok memnunum, herkese tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  2. Tam bir sene Oldu kullandım..Kesinlikle yalan..200 tl vermiştim.. tekrar Ediyorum inanmayın..sadece nemlendirici kremidir.. inanmayın..

    YanıtlaSil
  3. Hydrafacial cilt bakım uygulamasını daha önce duydunuz mu? Bilgi almak için bir göz atabilirsiniz.
    http://www.esstanbul.com/hydrafacial-fiyat-uygulama-ve-sonuclar

    YanıtlaSil
  4. 2 yıldır kullanıyorum tek kullanımda bu kadar fark eden başka bir ürün görmedim kesinlikle tevsiye ediyorum.

    YanıtlaSil
  5. Bnde de var ama biras farkl

    YanıtlaSil
  6. Bu yazı için teşekkür ederim harika paylaşım yapmışsınız sıkılmadan okudum. Benim tavsiyelerime göz atmak istermisin.
    Hello, you have a great blog. I'm waiting for my blog
    Hz Adem Cenneten Neden Kovuldu

    Tek nefeste Okunan Kitaplar

    Karşılıklı Blog destekleri

    YanıtlaSil
  7. 23 yaşındayım kullanabilir miyim bu ürünü?

    YanıtlaSil
  8. 23 yaşındayım kullanabilir miyim bu ürünü?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nerde oturuyorsunuz , detayli bilgi verebilirim size , 13 yastan baslayip ileri yaslara kadar artistey urunleri kullanilabilir👍🏼Tabiki dogru siralamayla kullanildigi zaman🥰

      Sil
  9. Benim cildimi kuruttu mahvoldu cildim soyuluyor kuruyor çok geriliyor ve kesilmiş gibi aciyor hiç tavsiye etmiyorum.....

    YanıtlaSil
  10. Cıldınıze uygun urunu almamıssınızdır kuru bır cılde sahıpsenız, ve bol su tuketmıyorsanız, oyle bır sorunla karsılasmanız bormal ama cılfınıze uygun artıstry hydrav solenene gore kullanırsanız ılk denemede bıle faydasını gorursunuz yanlıs kullanımdan oturu sorunlar olmustur sımdıye kadar yoksa bu urunlerden sıkayet yok sayılacak kadar az ��

    YanıtlaSil
  11. Abvayın güneş kremini kullandım harika Bi ürün doğum lekelerimi bile yok etti tekrar almak istiyorum ama bulamıyorum nerden bulabilirim

    YanıtlaSil
  12. Nerde oturuyorsunuz , ona gore sızı yonlendırecem

    YanıtlaSil
  13. Bu ürünlerin son kullanma tarihi var mı ne kadar sürede bozuluyor?

    YanıtlaSil
  14. Organik icerikler oldugu icin kesinlikle bozulmaz , tabi dort bes seneden bahsetmiyirum:) ustunde yazan sure disindada rahatlikla kullanabilursiniz

    YanıtlaSil
  15. Merhabalar bende üye olup indirim li almak istiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba lutfen bana instagram dan yada facebook tan ( suzi_cilt_bakımı) ndan yazabılırmıaınız lutfen daha detaylı konusabılırız🌹

      Sil
  16. Bende almak ıstıyorum

    YanıtlaSil
  17. Arkadaslar instagram ismim degisti, instagram yada facebooktan bana (suzi_bahar_95 ) olarak ulasabilirsunuz ulasin bana detaylari konusalim yardimci olayim size 🌺👍🏻❤️

    YanıtlaSil