23 Ekim 2014 Perşembe

ARTISTRY || EXACT FIT Toz Fondöten

Uzun zamandır yazmıyorum. Ev arama, taşınma, yerleşme ve bilumum daha birçok şeyden ötürü bir türlü yazamadım. Şimdi yatak döşek yorgan battaniye yattığım için bu fırsatı değerlendireyim dedim ve yine yazmaya başladım-)

Bugün geçen hafta katıldığım Amway eğitiminde hediye edilen Artistry Exact Fit Toz Fondöten ürününden bahsedeceğim.

        
 
Artistry markası daha önceki yazımda da belirttiğim gibi Estee Lauder, Lancome gibi markalarla beraber dünyada ilk 5'i paylaşan bir marka.

ARTISTRY EXACT FIT Toz Fondöten bugüne kadar çıkarılmış olan en ileri ARTISTRY™ toz fondötendir. Uzman dermatologlar tarafından geliştirilen yeni ARTISTRY EXACT FIT Toz Fondöten gün boyunca ciltte kusursuz ve mat bir görünüm sağlayarak günlük hayatın koşturmasında kadınları yarı yolda bırakmıyor.

Cilt tonunuzu düzelten ve cildinize o kadar iyi uyan gelişmiş bir toz fondöten ki makyaj yaptığınız belli bile olmuyor. Ve bütün gün de kalıcılığını koruyor! 

Peki ARTISTRY EXACT FIT nasıl bu kadar uzun süre dayanıyor? 

Cevap formülde gizli: İçerdiği Tahiti İncileri ve Optik Prizmaları ile mükemmel dengeli ARTISTRY EXACT FIT Karışımı cilde çok iyi yayılmasını ve doğal görünmesini sağlıyor. Ender Amazon Mineralleri yağı kontrol eder ve parlamayı önleyerek güzel doğal mat bir görünüm sağlıyor. Yağı kontrol eden, parlamayı önleyen ve sabahtan akşama kadar kadifemsi dokunuşu sağlayan ve nadir olarak bulunan Amazon minerallerinin, güneşten korunma için SPF 20 ile benzersiz bir karışımı. ARTISTRY EXACT FIT Toz Fondöten, tümüyle karışmakta, narin Tahiti İncisi ve Optik Prizmaları birleştirerek doğal tonunuzu kapamak yerine ortaya çıkarmaktadır. Bu da size doğal bir dokunuş vermektedir. 

Dünya çapında farklı cilt yapısına sahip kadınların cilt tonlarına uygun bir şekilde tasarlanmış olan Artistry Exact Fit Toz Fondöten özellikle karma/Yağlı cilt tipleri için çok uygun bir ürün. Karma/Yağlı ciltler için T bölgesindeki yağlanmayı azaltıyor. 

Sıcağa, neme ve her türlü aktiviteye karşı direnç gösterirken cildin yağlanmasını engelliyor ve doğal bir görünüm sağlıyor.

Sekiz ayrı renk seçeneğiyle sunulan aynı zamanda 20 faktöre kadar cildi güneşin zararlı ışınlarına karşı koruyan ARTISTRY EXACT FIT Toz Fondöten kadınların yanından ayırmayacağı bir ürün olmaya aday.


                           
ARTISTRY EXACT FIT, üç parçadan oluşuyor. 

ARTISTRY EXACT FIT Toz Fondöten Kompaktı

- ARTISTRY EXACT FIT Toz Fondöten 

- ARTISTRY Toz Fondöten Süngeri

Işıltılı altın rengi bir kompakt içerisindedir, kompaktta çift taraflı bir sünger ve aplikatör bulunmaktadır. Bir tarafı sünger ve diğer tarafı da her seferinde mükemmel bir uygulama için ince tüylü "kadife" dokunuş için tasarlanmıştır. 


Çok şık siyah bir kutu, içinde saklanan ürün ve ürünü uygulamak için kullandığımız sünger. İlk aldığınız zaman kutusuyla birlikte ürünü ve süngeri alıyoruz, daha sonra ürünümüz bittiyse ürünü, süngeriniz yıprandıysa süngeri alabiliriz. 

İlk olarak şunu söyleyebilirim, makyajın ağırlığına göre iki şekilde kullanabileceğimiz ürün. Birinci şekil, süngerini ıslatarak daha ıslak bir yapıya sahip olabiliyoruz. Ama benim tercihim; süngerle direk ürünü uygulayarak daha çok pudra özelliğinde bir yapıya sahip olarak kullanmamız.

Yapısal olarak tam anlamıyla aşık olduğum bir ürün. Neden derseniz hem yüzünüzde çok hafif durması (bazı fondötenlerde hissedilen ağırlığın olmaması), hem doğala çok yakın olması hem de gün boyu akma veya uçma gibi sorunları olmaması diyebilirim. Artistry Exact Fit Toz Fondöten'ü sıvı fondöten ile kullanıldığında 12 saat hiç bozulmadan cildinizde durabilmesi de büyük avantaj. 

Bittiğinde, kompaktı ile birlikte alacağım kurtarıcı bir ürün-)


Not: Eğitimde bize sadece ürün hediye edildi. Kompaktı ile verilmediği için fotoğrafı www.amway.com.tr sitesinden aldım.

.